Min ambition er, at jeg gennem undervisning og træning kan give dig en flot holdning og forståelse for, hvordan du bruger din krop optimalt, at give dig viden og værktøjer, så du selv kan skabe velvære, harmoni og balance i krop og sind. Noget du kan bruge i dit liv og i din dagligdag.

Jeg selv begyndte at gå til mensendieckundervisning i 1995, da min zoneterapeut anbefalede mig det. Jeg blev meget glad for det. Det undrede mig, at jeg efter 30 minutters mensendieckundervisning kunne få sådan en varme langs rygsøjlen.

Jeg fik rettet min holdning og jeg lærte at bruge armene rigtigt. Tidligere fik jeg ondt eller blev hurtigt træt i skulderområdet, når jeg hængte vasketøj op eller lavede andet arbejde med armene løftet over skulderhøjde. Det var fordi jeg brugte min krop uhensigtsmæssigt. Min mensendiecklærer lærte mig en bedre holdning og hensigtsmæssige bevægelser. Herefter forsvandt smerten.

Jeg var meget glad for ene undervisningen, de langsomme og grundige bevægelser kombineret med åndedrættet. Det gav sådan en ro og velvære i kroppen og i sindet.

Jeg blev uddannet mensendiecklærer i 1998.

Mine elever har eksempelvis sagt:

”Min hovedpine er væk. Jeg har kun været her ½ time. Det er utroligt.”

“Jeg er blevet bedre til at spille golf.”

“Nu har jeg ikke ondt i ryggen mere.”

“Mine venner siger, at de synes, at jeg har fået en flottere kropsholdning.”

“Jeg havde det simpelthen så godt, da jeg kom hjem.”

“Jeg slappede sådan af da jeg gik herfra”

“Jeg er blevet bedre på gymnastikholdet.”

“Mine muskelinfiltrationer er blevet meget mindre.”